was successfully added to your cart.

Winkelmand

GezondheidHuidverzorging

De huidverzorgings trends uit Azië die jouw huid doen stralen!

By 2 augustus 2019 No Comments

Hier krijg je een stralende huid van! – Populaire huidverzorgings in Azië

Aziatische vrouwen hechten al eeuwen lang erg veel waarden aan hun huid. Ze verzorgen het erg goed, zowel letten ze op wat ze eten áls wat ze op hun huid smeren.
Want een jonge, stralende huid moet zowel vanuit binnen áls buiten goed verzorgd worden. In Azië wordt minder aandacht besteed aan foundation of andere producten die onzuiverheden bedekken.
Ze leggen liever het accent op het goed verzorgen van de huid. Welke producten zijn nu populair onder aziatische vrouwen en waarom?

Jade-roller
De Jade-roller is een roller gemaakt van rozenkwarts, hiermee wordt er over de huid gemasseerd en het verbeterd de bloedcirculatie, verminderd puffiness en is ook erg rustgevend!

Facial acupunctuur
Dit wordt gebruikt om de bloedcirculatie te activeren en collageen wordt aangemaakt waardoor de huid gaat stralen!

Collagen bevattende voeding
Niet alleen extern wordt er goed voor de huid gezorgd. In Azië eten ze ook verschillende dingen, zodat de huid jong en fris blijft!
Een eeuwen oude bekende is de Peach Gummy! Het is een natuurlijk product wat veel collageen bevat. Vaak wordt er een simpel soepje van gemaakt met wat dadels en honing.
Het is ook nog eens erg lekker!

Sleeping mask
Heb je weleens van een sleeping mask gehoord? Juist ja! een masker op hebben terwijl je slaapt, en dan ’s ochtend wakker worden met een heerlijk zachte, verzorgde en stralende huid!
Verschillende Aziatische huidverzorgings merken bieden zulke sleeping masks aan. Één merk, genaamd Glowrecipe is nu súper populair, ook in Amerika.
Het is helaas (nóg) niet in Nederland verkrijgbaar, wél in Duitsland in de Sephora!
In Nederland zijn er wel verschillende webshops die andere sleeping masks verkopen, zoals HaruHaru. Zij verkopen de Laneige sleeping mask, ook een topper!

Groene thee en Matcha
Groene thee en matcha bevatten beide veel antioxidanten wat huidveroudering tegen gaat. Misschien is dat wel een van de beste beauty tips van de Aziatische dames.
Sencha groene thee kan dagelijk gedronken worden, en van matcha kan er ook een heerlijke matcha latte van gemaakt worden. Een mooie vervanging voor koffie. Want het is lekker én bevat veel meer goede voedingsstoffen:)